Over ons

Taekwon-Do School Martowirono is dit jaar 50 jaar actief op de Noord West Veluwe. De school is opgericht door Waldi Martowirono. Hij heeft vele beoefenaars opgeleid tot zwarte band en heeft een kweekvijver gecreëerd voor vele sportinstructeurs uit de omgeving. De hoofdleraren Claudia Martowirono en Raymond Eikema, gediplomeerd instructeurs, vijfde Dan I.T.F. Taekwon-Do en 30 jaar actief in de sport, verzorgen samen met hun enthousiaste instructeursteam, de lessen in zes plaatsen op de Noord West Veluwe.

Taekwon-Do is een veelzijdige Koreaanse krijgskunst, een dynamische, sportieve uitdaging en een effectief zelfverdedigingssysteem. De trainingsfilosofie is gebaseerd op wederzijds respect, het streven naar kwaliteit, (zelf)vertrouwen en volharding. Taekwon-Do is flink zweten met plezier, met als resultaat een sterke fysieke en mentale gesteldheid.

Onze lessen
Het lesaanbod bestaat uit Taekwon-Do trainingen, Kickboksen (bokszak en HIIT) en FitMix! (cicuit- en bokszaktraining). Verder verzorgen wij workshops en cursussen zelfverdediging. De basis is en blijft Taekwon-Do!

Bij T.S. Martowirono staat de persoonlijke ontwikkeling van de beoefenaars centraal. Naast het behalen van de verschillende graden, biedt zij haar leden de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op wedstrijdgebied zowel nationaal als internationaal, als scheidsrechter en/of als instructeur. T.S. Martowirono is aangesloten bij de nationale en internationale Taekwon-Do bond.

Wij zijn trots op onze leden. Hun enthousiasme en inzet motiveert ons om meer mensen kennis te laten maken met een sport die zoveel meer omvat dan sport alleen. Geïnteresseerd? Wij heten u van harte welkom tijdens een van onze (proef)lessen!