TKD Jeugd

Discipline met een glimlach
Door Taekwon-Do training kunnen kinderen hun zelfvertrouwen en hun gevoel van eigenwaarde versterken. Kinderen leren samen te werken en rekening te houden met elkaar. Zij leren op een verantwoorde manier met kracht en macht om te gaan en leren voor zichzelf op te komen. Vaak voelen zij zich hierdoor meer op hun gemak waardoor zij zich o.a. op school beter kunnen concentreren en beter in hun vel zitten.

In deze fase maken veel Taekwon-Do beoefenaars kennis met de wedstrijdsport. Naast de door T.S. Martowirono zelf georganiseerde clubkampioenschappen, wordt er ook deelgenomen aan nationale wedstrijden. Deelname aan wedstrijden wordt gestimuleerd, maar is zeker geen verplichting.

Heb jij veel energie? Dan is Taekwon-Do iets voor jou! Je kunt er je energie goed kwijt, terwijl je tegelijkertijd leert om je goed te focussen.

In Ermelo en Vaassen kan de jeugd van 5 tot en met 12 jaar bij ons terecht. In Biddinghuizen, Elburg, Harderwijk en Nunspeet hebben wij lessen voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar (kinderen van 4 tot en met 7 vallen in deze plaatsen onder de TKD Kids).