TKD Junioren / Senioren

Ontwikkeling en uitdaging
Binnen Taekwon-Do valt er genoeg te leren. Doordat je je bewust wordt van je fysieke capaciteiten, groet je zelfvertrouwen en daarmee kun je (nog) steviger in het leven staan!

Misschien slaag je in iets waarvan je niet had verwacht dat je het zou kunnen. Het halen van een zwarte band, het uitvoeren van spectaculaire technieken, het deelnemen aan een internationaal toernooi! Je kunt meer dan je denkt …

Individueel en toch een team!
Taekwon-Do School Martowirono heeft naast jeugd- en junioren leden een groot aantal senioren in de leeftijd 20, 30 en 40+. De lessen zijn zo opgebouwd dat men naar eigen vermogen en op eigen niveau kan trainen. Er is geen speciale voorkennis of conditie vereist om met Taekwon-Do te beginnen. Taekwon-Do School Martowirono heeft een fanatiek wedstrijdteam dat zowel nationaal als internationaal presteert.

Taekwon-Do is weliswaar een individuele sport, maar je leert het niet alleen. Wij zijn één team: wij trainen samen om onze doelen te behalen, wij helpen elkaar en hebben oog voor elkaar, zowel binnen als buiten de dojang. Hard trainen en lol hebben met elkaar is een ideale combinatie!

De juniorenklasse loopt officieel van 14 tot en met 17 jaar. De jonge junioren (ongeveer tot en met 15 jaar) mogen in Nunspeet en Elburg kiezen of zij nog enige tijd bij de jeugd blijven trainen, of dat zij de overstap maken naar de junioren / senioren groep. In de andere plaatsen (Biddinghuizen, Ermelo, Harderwijk en Vaassen) trainen de jonge junioren mee met de jeugd. Doordat de groep (ook) geregeld op leeftijd wordt gesplitst en doordat de junioren een bepaalde rol krijgen, blijven zij op eigen niveau uitgedaagd.