Kick & Koffie

Geïnspireerd door een groep Taekwon-Do instructeurs die al jaren samen op zaterdag traint, hard werkt en na afloop van de training zichzelf beloont met een moment van socializen onder het genot van een kopje koffie (en wat lekkers)!

Kick & Koffie – Bokszaktraining vanaf 40 jaar. Voor de 40 plusser is er op zaterdagochtend de mogelijkheid om te werken aan de conditie in een fanatieke, sportieve sfeer waarbij er flink wordt gezweet, maar waarbij er ook ruimte is voor een gezellig bakkie koffie na afloop van de training! Een mooi begin van het weekend!

‘FIT HET WEEKEND IN MET KICK & KOFFIE!’

Leef je uit met Taekwon-Do kicks en bokstechnieken op bokszakken en stootpalen. De bokszakoefeningen worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. De training kan worden afgestemd op elk niveau. Er vindt geen fysiek contact plaats. De training wordt gegeven door een van onze ervaren, gediplomeerde instructeurs die zorg draagt voor een veilige en verantwoorde training. Werken aan kracht en conditie, ontspanning door inspanning, met als resultaat een goede fysieke en mentale gesteldheid.